• Διανομή φιαλών υγραερίου

Στα Υγραέρια Μυλωνάς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση και ικανοποιητική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εταιρία μας καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σε διανομή φιαλών υγραερίου και συσκευών, είτε πρόκειται για επαγγελματικό χώρο είτε για οικιακή χρήση. Πέραν της διανομής φιαλών, οι τεχνικοί μας έχουν την δυνατότητα εγκατάστασης συσκευών και εξοπλισμού υγραερίου στον χώρο σας.

  • Ενοικίαση Θερμαστρών υγραερίου

Η εταιρία Υγραέρια Μυλωνάς διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε είδη θέρμανσης εξωτερικού χώρου, προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Τα συγκεκριμένα θερμαντικά σώματα είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο ενώ παράλληλα αποτελούν την ιδανική λύση και για εκδηλώσεις. Η εταιρία μας προσφέρει την δυνατότητα παράδοσης και παραλαβής των θερμαστρών υγραερίου από τον χώρο σας. Τέλος, τα Υγραέρια Μυλωνάς παρέχουν πλήρη τεχνική υποστήριξη, όχι μόνο για την συντήρηση των συσκευών αλλά και για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει.

  • Παροχή τεχνικών υπηρεσιών

Τα Υγραέρια Μυλωνάς προσφέρουν άμεση τεχνική υποστήριξη, σχετικά με την συντήρηση και την επιδιόρθωση των συσκευών σας. Ακόμη αναλάμβανουμε εγκαταστάσεις υγραερίου  σε οποινδήποτε επαγγελματικό χώρο.